Stage | Logistiek

Dordrecht | Full-time

(D)roomstage Logistiek! Betrouwbaarheid, energie en persoonlijke service zijn onze kernwaarden. We zijn er trots op dat we klanten van over de hele wereld bedienen. Wij zijn een ambitieus, klantgericht bedrijf dat de wereldwijde voedingsmiddelenindustrie voorziet van een breed assortiment zuiveloplossingen. Klaar voor jouw (d)room stage in één van de meest snelgroeiende bedrijven in de wereld van zuivel?

Bdairy: Ontdek de logistiek achter zuivelproducten. Binnen deze stage richt je je specifieke op de opzet van onze nieuwe ‘liquid-desk’. Binnen ons portfolio hebben we een heleboel verschillende zuivelproducten, waaronder dus liquids zoals room, melk en verschillende concentraten. Je werkt nauw samen met je collega’s om ervoor te zorgen dat de logistieke processen voor deze afdeling soepel en efficiënt verlopen. Tegelijkertijd werk je aan een opdracht die gericht is op de verdere groei van de ‘liquid-desk’. Binnen deze stage leer je alle ins en outs over internationale handel en de diverse logistieke facetten die daarbij betrokken zijn. Ben jij er klaar voor om met jouw stage echt impact te maken en samen met ons de afdeling een vliegende start te geven?

Beschik jij over de juiste ingrediënten?
Je hebt een sterke wil om te leren en te groeien. Je bent nieuwsgierig van aard en vindt het leuk om in een team samen te werken, maar ook zelfstandig in nieuwe onderwerpen te duiken. Daarnaast vragen we het volgende:

  • Je volgt een relevante bacheloropleiding, zoals HAS, Food & Business, Logistiek Management, of International Business;
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en je werkt secuur;
  • Uitstekende kennis van de Engelse en Nederlandse taal.

Waarom Bdairy?
Als jonge, dynamische organisatie bieden we jou als stagiair veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt alle kansen om je persoonlijk en professioneel volledig te ontwikkelen. We houden ook van leuke teamactiviteiten, zoals het Bdairy team weekend, een borrel in onze eigen Bdairy-bar en samen sporten.

Wil jij stagelopen bij Bdairy?
We zouden graag met je in contact komen! Laat je contactgegevens achter, en we nemen snel contact met je op. Je kunt binnen 3 (werk)dagen een reactie verwachten op je sollicitatie.