Vacature | Stage logistiek

Dordrecht | 32 - 40 uur

(D)roomstage Logistiek! Betrouwbaarheid, energie en persoonlijke service zijn onze kernwaarden. We zijn er trots op dat we klanten van over de hele wereld bedienen. Wij zijn een ambitieus, klantgericht bedrijf dat de wereldwijde voedingsmiddelenindustrie voorziet van een breed assortiment zuiveloplossingen. Klaar voor jouw (d)room stage in één van de meest snelgroeiende bedrijven in de wereld van zuivel?

Bdairy: Ontdek de logistiek achter zuivelproducten

In deze stage richt je je op het onderzoeken van de impact van een online boekingsplatform op de productiviteit van onze exportafdeling. Bdairy is actief in de internationale handel en zoekt voortdurend naar manieren om onze processen te optimaliseren. Tijdens je stage werk je samen met teamleden om te bepalen of de implementatie van een digitaal boekingsplatform onze efficiëntie kan verhogen. Verder ontwikkel je een gedetailleerde kosten-baten analyse om te bepalen welk platform het meest geschikt zou zijn voor onze behoeften. Klaar om impact te maken en onze exportafdeling te versterken?

Beschik jij over de juiste ingrediënten?

Je hebt een sterke wil om te leren en te groeien. Je bent nieuwsgierig van aard en vindt het leuk om in een team samen te werken, maar ook zelfstandig in nieuwe onderwerpen te duiken. Daarnaast vragen we het volgende:

  • Je volgt een relevante bacheloropleiding, zoals HAS, Food & Business, Logistiek Management, of International Business;
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en je werkt secuur;
  • Uitstekende kennis van de Engelse en Nederlandse taal.
Waarom Bdairy?
  • Als jonge, dynamische organisatie bieden we jou als stagiair veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt alle kansen om je persoonlijk en professioneel volledig te ontwikkelen. We houden ook van leuke teamactiviteiten, zoals een quiz avond, een vrijdagmiddagborrel in onze eigen Bdairy-bar en samen sporten.
Wil jij stagelopen bij Bdairy?

We zouden graag met je in contact komen! Laat je contactgegevens achter, en we nemen snel contact met je op. Je kunt binnen 3 (werk)dagen een reactie verwachten op je sollicitatie.