Finance professional | Bijbaan

Dordrecht | Part-time

We do Dairy differently. Betrouwbaarheid, energie en persoonlijke service zijn onze belangrijkste waarden. We zijn trots op onze dienstverlening aan klanten van over de hele wereld, dankzij onze diepgaande kennis van de zuivelmarkt en uitstekende service. Ben je geïnteresseerd in een bijbaan als Finance professional? Maak je kickstart bij Bdairy!

Functie: Bijbaan Finance professional
Werktijden: 16 uur per week (De werkdagen zijn bespreekbaar, met flexibiliteit van maandag tot en met vrijdag)
Locatie: Ons kantoor in Dordrecht

Bdairy be legendary

Deze rol biedt je hands-on ervaring in de wereld van financiën en richt zich op verschillende aspecten van financiële administratie. Je krijgt waardevolle inzichten in het vak door onder andere betrokken te zijn bij de volgende taken:

  • Beheer van de debiteuren- en crediteurenadministratie samen met je collega’s;
  • De verwerking van facturen, zowel inkomend als uitgaand;
  • Ondersteuning bij de voorbereiding van betalingen.
Do you have the right ingredients? 

Je duikt in de wereld van cijfers zoals een pro en je bent een kei in het overzicht bewaken. Goed plannen is voor jou ook geen punt, jij weet goed hoe je deze baan kunt combineren met jouw andere wekelijkse bezigheden. Bovendien:

  • Heb je een hbo werk- en denkniveau en een achtergrond in finance, accounting of een gerelateerd vakgebied;
  • Ben je bereid om naar kantoor te komen;
  • Heb je uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Woon je bij voorkeur in de regio Rotterdam-Dordrecht-Breda.
Why Bdairy?

We zijn een jonge, dynamische organisatie en we geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Samen kunnen we echt impact maken. Bij ons krijg je ruimte om te groeien op professioneel en persoonlijk niveau. Je kunt jezelf ontwikkelen onder begeleiding van ervaren collega’s en in contact komen met andere culturen en nationaliteiten in een internationale werkomgeving.

Klinkt dat legendarisch voor jou? Weet dat we ook dol zijn op leuke teamactiviteiten. We hebben de beste tijden samen, zoals samen sporten, leuke uitjes, quiz-avonden en borrels in onze eigen Bdairy-bar.

You wanna Bdairy?

We leren je graag kennen! Laat je contactgegevens achter en we nemen binnenkort contact met je op! Je kunt binnen 3 (werk)dagen een reactie op je sollicitatie verwachten.