Vacature | Financieel administratief medewerker

Dordrecht | 32-40 hours

We do Dairy differently.

Betrouwbaarheid, energie en persoonlijke service zijn onze belangrijkste waarden. Bdairy is een ambitieus, klantgericht bedrijf dat de wereldwijde voedingsmiddelenindustrie voorziet van een uitgebreid assortiment aan zuiveloplossingen. Onze diepgaande kennis van de zuivelmarkt stelt ons in staat om klanten over de hele wereld uitstekend te bedienen. We zijn toegewijd aan het leveren van topkwaliteit en uitstekende service.

Op zoek naar een dynamische financiële rol? En wil je deel uitmaken van een klein, gepassioneerd team dat samenwerkt om onze organisatie verder te laten groeien en ontwikkelen? Zoek dan niet verder!

Jouw missie

Als Financieel administratief medewerker ga je aan de slag met uiteenlopende werkzaamheden. Jouw expertise is essentieel voor een accurate verwerking van de financiële administratie, van het efficiënt verwerken en inboeken van inkomende facturen tot het assisteren bij het opstellen en analyseren van financiële cijfers en alles daar tussenin. Verder werk je aan het volgende:

  • Goedkeuren van uitgaande facturen en betalingen klaarzetten;
  • Debiteuren- en crediteurenbeheer;
  • Het beheren van kredietlimieten en het afdekken van valutarisico’s;
  • Belastingaangiften op nationaal en internationaal niveau;
  • Assisteren bij het opstellen en analyseren van maand- en jaarcijfers;
  • Assisteren bij liquiditeitsbeheer en procesoptimalisatie.
Waarom Bdairy?

We zijn een jonge, dynamische organisatie en we geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Bij ons krijg je de ruimte om te groeien op professioneel en persoonlijk vlak met hulp van ervaren collega’s. Bovendien kom je in contact met andere culturen en nationaliteiten in een internationale werkomgeving. Wat je nog meer kan verwachten?

We hebben de leukste momenten samen, zoals ons jaarlijkse bedrijfsweekend, samen dineren en soms borrelen in onze eigen Bdairy-bar. En natuurlijk bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een goed pensioen, bonus en een marktconform salaris.

Beschik jij over de juiste ingrediënten?

Met jouw uitstekende analytische vaardigheden, sterke organisatievermogen en systematische benadering van werk, ben je de ideale collega om ons team te versterken en samen successen te behalen.

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding in finance & control, accountancy of een andere relevante richting;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je hebt goede softwarevaardigheden: Excel, Word, Outlook, (Access, Unit 4 boekhouden en Power BI zijn een pré).
Wil jij deel uitmaken van Bdairy?

Je werkt nauw samen met onze afdelingen logistiek, trade en kwaliteitsbeheer. Als finance team zijn we daardoor echt onderdeel van het bedrijf, we zijn nauw verbonden en actief betrokken bij alle aspecten van het bedrijf. Samen dragen we bij aan het succes en de groei van Bdairy

Wij leren jou in ieder geval graag kennen! Laat je contactgegevens achter en we nemen snel contact met je op. Je ontvangt binnen 3 (werk)dagen een reactie op je sollicitatie.